Fake It Till You Make It

Afleveringen

Meer

Afleveringen

Aflevering 1 - Fake: huilen
In de eerste aflevering leert Sosha hoe je het beste kunt nep huilen, wat óók heel handig is als je een keer je zin wilt krijgen.

Aflevering 2 - Fake: zelfverzekerd zijn
In deze aflevering krijgt Sosha tips om zelfverzekerd over te komen, óók handig om in real-life indruk te maken, bijvoorbeeld als je een spreekbeurt voor de klas moet geven.

Aflevering 3 - Fake: verrast zijn
In deze aflevering leert Sosha hoe je verrast kunt reageren, óók handig om een keer in te zetten als je een cadeau krijgt wat je niet leuk vindt.

Aflevering 4 - Fake: vallen
Sosha leert hoe je zo echt mogelijk kan vallen, óók handig als je bijvoorbeeld geen zin hebt in de zondagmiddagwandeling met de familie. 

Aflevering 5 - Fake: ziek zijn
In de vijfde aflevering krijgt Sosha acteertips over hoe je kunt doen alsof je ziek bent, óók handig om bij je ouders te proberen als je een keer geen zin hebt in school.

Aflevering 6 - Fake: boos zijn
In deze aflevering leert Sosha om nep boos te worden, óók handig om deze truc in te zetten voordat je écht boos wordt.

Aflevering 7 - Fake: verliefd zijn
Sosha leert hoe een intieme zoenscène te faken, mét handige tips voor off-stage.

Aflevering 8 - Fake: gewond zijn
Sosha leert hoe je kunt doen alsof je gewond bent met grime tips voor het namaken van een levensechte wond, óók handig als je je verhaal indrukwekkender wilt laten lijken.

Aflevering 9. Fake: lachen
In deze aflevering krijgt Sosha les hoe je kunt nep lachen, óók in real-life handig om iemand op te vrolijken.

Aflevering 10 - Fake: dood gaan
Sosha krijgt acteerles in hoe je kunt doen alsof je dood gaat, let op: alléén te faken als je op toneel staat of in een film speelt. 

Aflevering 11 - Fake: bang zijn
In deze aflevering leert Sosha hoe je kunt doen alsof je bang bent. Óók handig om te faken als je een keer gezellig bij je ouders in bed wilt slapen.

Aflevering 12 - Fake: vechten
Sosha krijgt les in hoe je samen met iemand kunt doen alsof je aan het vechten bent, óók handig om een keer de juf in shock te krijgen.

Deel deze pagina met je vrienden!