Master je mind

Master je mind

Meer

Word de beste versie van jezelf: Master je mind!

Het_Klokhuis-Master_je_Mind-Flow_12-08.mxf.00_00_18_22.Still002 Met kracht in je kop, een goed getrainde geest, kun je superveel bereiken! Je kunt jezelf overtreffen of meer zelfvertrouwen krijgen door optimistisch te zijn, of door bijvoorbeeld iets te doen wat je nooit hebt gedurfd. Maar hoe doe je dat precies? In de vijfdelige Klokhuis-serie Master je mind ontmoeten presentatoren Janouk, Sosha en Pascal inspirerende kinderen die op eigen kracht de strijd aangaan voor een betere wereld.

Elke aflevering staat in het teken van een van de elementen uit de positieve psychologie. Psycholoog Steven Pont legt uit hoe je deze elementen: optimisme, relaties, moed, idealisme en flow, kunt trainen. De afleveringen eindigen met praktische gym voor de geest, waarmee je wordt uitgedaagd om in vijf weken de beste versie van jezelf te worden. Doe je mee?

Hier vind je alle 'Master je Mind' tutorials met handige tips. Die helpen je om zelf te gaan gymmen met je geest! Dat kun je thuis doen, of met je klas. Voor docenten basisonderwijs is er bij elke aflevering een korte lesbrief gemaakt waarmee hun klas aan de slag kan met de vijf onderwerpen.

Het_Klokhuis-Master_je_Mind-Flow_12-08.mxf.00_06_06_02.Still003

Afspeellijst

Bekijk hier alle video's, sketches en tutorials van de serie 'Master je mind'.

Gifjes van Master je mind

Maak gebruik van alle 'Master je mind'-gifjes!
Je kunt de gifjes hier vinden, of zoek ze op via 'Master je mind' in je gifjes-app. 

Deel deze pagina met je vrienden!