nieuwe presentatoren

Nieuwe presentatoren

Sosha Duysker

sosh

Sosha is opgegroeid in het Noord-Hollandse Bovenkarspel. Na haar studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ging ze aan de slag als redacteur bij de Zapp Kids Top 20. Zo deed ze al veel ervaring op achter de schermen. Bij Het Klokhuis krijgt ze de kans om te shinen vóór de schermen!  

Voor Het Klokhuis zou Sosha heel graag een item willen maken over parachutespringen. ‘Ik wil al zolang een keer uit een vliegtuig springen! Niet alleen vanwege de kick, maar ook om het hoe en wat. Ik heb zoveel vragen. Hoe weet je wanneer je je parachute open moet trekken, bijvoorbeeld? Laat het me maar zien!’

Sosha is sinds het najaar van 2016 begonnen met de opnames van verschillende items voor Het Klokhuis. Deze zijn sinds het voorjaar van 2017 te zien geweest op tv.

Pascal Tan

Pascal komt uit Amsterdam en is ook geen onbekend gezicht op televisie. Hij speelde Jonas de Leeuw in de tienerfilm Hoe overleef ik mezelf?, deed mee aan het programma The Freestyle Games van BNN en was testteamlid in Checkpoint. Hij studeerde Media- en Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij een begaafd skater, en werd meerdere keren Nederlands jeugdkampioen.

Het heeft Pascal altijd al leuk geleken om Het Klokhuis te presenteren, omdat er in zijn ogen geen betere manier is om te leren.'Het is één grote expeditie. Ik vind het een ontzettende eer en uitdaging om de uiteenlopende onderwerpen in mijn eigen stijltje aan de man te mogen brengen. Hierdoor ben ik nú al een wandelend weetjeskanon, maar gelukkig ben ook ik nog lang niet uitgeleerd.

Pascal is sinds eind 2016 te zien in Het Klokuis.

Janouk Kelderman

janoukJanouk Kelderman is sinds eind 2017 te zien als presentatrice van NTR-jeugdprogramma Het Klokhuis.

Janouk komt uit Doetinchem en is haar hele leven al bezig met dansen, zingen en acteren. Ze volgde de studie Musicaltheater in Tilburg en werd tijdens de zoektocht naar een stage aangenomen bij RTL Telekids, waar ze tot eind 2016 de rol van Keet! vertolkte. Met deze schat aan ervaring in haar zak, gaat ze nu een nieuw avontuur aan bij Het Klokhuis!

‘Ik kon het in eerste instantie niet helemaal geloven, is het echt gelukt? Het Klokhuis is voor mij al jaren een voorbeeld van goede jeugdtelevisie. Natuurlijk heb ik altijd gehoopt dat ik ooit zelf al die gave items zou kunnen maken… en nu is het gewoon zover! Gelukkig kon ik meteen vol aan de bak dus inmiddels kan ik met heel veel trots zeggen: ik ben de nieuwe presentatrice van Het Klokhuis. And I Love It!’

Eva Cleven

eva

Eva komt uit Wageningen en groeide al dansend en zingend op. Ze zat op de dansacademie, studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en ontdekte een liefde voor radio tijdens haar studie Nieuws & Media. Momenteel heeft ze een eigen radioshow op FunX en is ze presentatrice voor de VPRO. Daar doet ze verslag van verschillende festivals.

Eva ging uit haar dak toen ze te horen kreeg dat ze was uitgekozen tot een van de nieuwe presentatoren van Het Klokhuis. 'Ik zat in een overvolle tram toen ik te horen kreeg dat ik het was geworden. Mijn exacte woorden waren geloof ik: "Super bedankt, ik bel zo terug want ik ga eerst even gillen". Toen heb ik heel hard gejuicht in de tram. Ik was zo opgelucht en blij en trots. De baan van m'n dromen. Ik heb het nog een jaar geheim moeten houden. Dus ik ben blij dat het hoge woord er eindelijk uit is!'  

Eva is sinds 6 oktober 2016 te zien in Het Klokhuis.

Habtamu de Hoop

Habtamu

Habtamu de Hoop was het gezicht van Het Klokhuis. Hij komt uit Wommels en is was in november 2017 het jongste raadslid van Friesland. Eerder was Habtamu al te zien op televisie als presentator van het Omrop Fryslân programma ‘Keatsen foar dummy’s’.

Habtamu was net aan zijn studie journalistiek in Zwolle begonnen toen hij op Facebook de Klokhuis-vacature voorbij zag komen. Uiteindelijk is hij gekozen uit ruim 1440 kandidaten. In oktober 2018 was hij voor het eerst te zien zijn op TV.

Presenteren voor Het Klokhuis is voor Habtamu een droom die uitkomt: “Ik ben als klein mannetje opgegroeid met Het Klokhuis. Dat ik nu zelf presentator mag worden van het programma, is natuurlijk wel heel erg gaaf. Het leukste aan werken bij het Klokhuis, vind ik dat je tijdens het filmen zelf ook weer allemaal nieuwe dingen te weten komt.”

Deel deze pagina met je vrienden!