In de klas

Lekker veel Klokhuis!

Meer

Lekker veel Klokhuis

Het Klokhuis wordt veel gebruikt in het onderwijs. De afwisseling tussen reportages en drama-fragmenten zorgen voor een fijne afwisseling in de les. Heb jij een aflevering gezien waarin een fragment zit die je wilt gebruiken in de les of tijdens het thuisonderwijs? Op deze plek hebben wij het voor je verzameld. 

Naast onze reguliere afleveringen heeft Het Klokhuis interessante specials met extra aanvullende content. Maar er is meer! Van playlists gevuld met liedjes, tot games voor in de klas en een serie over de geschiedenis. Alles hebben wij voor jou verzameld op deze plek. Verder vind je hier korte video's die antwoord geven op de meest prangende vragen én leggen wij je uit hoe zelf games kunt gaan bouwen in onze Klokhuis Game Studio

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes? Meld je onderaan de pagina aan voor onze nieuwsbrief voor docenten en ouders. Elke maand een maandoverzicht van alle Klokhuis-afleveringen, nieuwtjes en wedstrijden! 

YouTube

7 dagen per week uploaden wij om 15:00 een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Wil je altijd wat nieuws hebben om in de klas te laten zien, abonneer je dan op ons kanaal! 

Schermafbeelding 2019-06-06 om 15.35.47

Deel deze pagina met je vrienden!