In de klas

Games

Meer

Bouw een game in de Game Studio

In de Game Studio van Het Klokhuis kun je helemaal zelf je eigen game ontwerpen! Maak je een variant op een bekende game of bedenk je zelf een nieuw verhaal? Door de vele opties kun je eindeloos variëren in de Studio. 

Als je jouw game wilt opslaan is het belangrijk om te weten dat je een Klokhuis account nodig hebt die goedgekeurd is door het account van jouw ouders/verzorgers. Alleen op die manier kunnen wij jouw game bewaren. Je kunt uiteraard zonder account alle bestaande games in de Game Studio eens uitproberen. 

Bouw je eigen game!

Kleine stappen

Kleine handen in een grote oorlog
Ga op vier avontuurlijke missies en kies tussen goed en fout, zoals een U-boot-kapitein bij een zinkend passagierschip of een verdwaalde piloot zonder parachute!

2218900652

Producent: Submarine ism de NTR. Deze webcomic is mede mogelijk gemaakt door Het Mediafonds.

Eigen baas

Ondernemen is leuk en makkelijker dan je denkt. Speel alle levels en haal je Eigen Baas diploma!

2644641651

13 in de oorlog

Het is vast lastig om je voor te stellen hoe het leven eruit ziet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Om iets dichter bij dit gevoel te komen is er een spel gemaakt die hoort bij de serie '13 in de oorlog'.

1494100706

Lekker goedkoop

Weet jij waar jouw kleding vandaan komt? Door middel van deze game hoopt Het Klokhuis jou bewuster te maken van wat er allemaal nodig is voor een nieuw t-shirt. Met een budget van 100 euro shop jij een nieuwe outfit voor Lisa of Sergio!

2752679487

Deel deze pagina met je vrienden!