In de klas

Welkom in de Geschiedenis

Meer

Geschiedenis: Welkom in de Geschiedenis

Van de makers van de sketches van Het Klokhuis, de geschiedenisserie Welkom in de Geschiedenis. Er zijn inmiddels meerdere series gemaakt die je allemaal online terug kan kijken via Zapp en YouTube.

Welkom bij de Romeinen

Tv-presentatrice Dorine Goudsmit ontvangt in acht afleveringen Romeinse gasten ‘die al eeuwen dood zijn’, zoals Nero, Caesar en Augustus. Samen met hen kijkt zij terug op de hoogte- en dieptepunten uit ‘hun’ tijd.

Welkom bij de Romeinen, NTR

Welkom in de Gouden Eeuw

Komische talkshow waarin Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) samen met 'Bekende Gouden Eeuwers' zoals Hendrikje Stoffels, prins Frederik Hendrik en Jan Pieterszoon Coen terugblikt op de hoogtepunten uit hun Gouden Eeuw. 

8451 copy

Welkom in de IJzeren Eeuw

Centraal staat de eeuw van de grote uitvindingen: de eerste trein, de eerste voetbalwedstrijd, de eerste spijkerbroek... Maar het is ook de eeuw van de kinderarbeid, de koloniën, de schoorsteenvegertjes. De eeuw van de eerste foto, Vincent van Gogh, Aletta Jacobs en ons koningshuis met Koning Willem I, II, en III.

WelkomIJzerenEeuw

Welkom in de 80-jarige Oorlog

Historische comedy voor jong en oud waarin de Tachtigjarige Oorlog centraal staat. Willem van Oranje, Maurits, Filips de Tweede en Alva zijn al eeuwen dood, maar maken voor talkshowhost Dorine Goudsmit een uitzondering. Zij zitten stuk voor stuk bij haar op de bank om alles over hun tijd te vertellen. 

Welkom in de 80jarige oorlog

Welkom in de jaren 20 en 30

Dorine Goudsmit verteld je met behulp van prinses Juliana, koningin Wilhelmina, Fien De La Mar en vele anderen álles over de jaren 20 en 30. Van opkrabbelen na de Eerste Wereldoorlog tot aan de rijkdom van de roaring twenties. En de uitvindingen van Albert Einstein niet te vergeten. Je ziet het in de komische afleveringen van Welkom in de jaren 20 en 30!

Afl. 6 - Welkom in de jaren 20 en 30

Welkom in de jaren 60

Historische comedy voor jong en oud waarin de veelbewogen jaren 60 centraal staan. Prinses Beatrix, John en Jackie Kennedy, Neill Armstrong, Yuri Gagarin, Ramses Shaffy en Annie M.G. Schmidt: ze komen allemaal op de bank bij talkshow host Dorine Goudsmit. Samen met haar kijken ze terug op de hoogtepunten uit 'hun' tijd.

welkom

Muziekalbum Welkom in de Geschiedenis

Liedjes van Welkom in de Geschiedenis

Hou je van geschiedenis? Zing jij graag mee met de liedjes uit de dramaserie Welkom in de Geschiedenis? Dan is dit muziekalbum wat voor jou! Speciaal voor onderweg of thuis op de bank is er nu een album met liedjes van Welkom in de Geschiedenis. Beeldenstorm, De Afsluitdijk en nog veel meer bekende en leuke liedjes uit afleveringen van Welkom in de Geschiedenis.

Luister dit album van op SpotifyApple MusicDeezer of in je favoriete streamingsdienst.Albumhoes-2

Deel deze pagina met je vrienden!