Klokhuis Backstage Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor bedrijven

Wat leuk dat u zich aan wilt melden voor Het Klokhuis Backstage.

Dankzij u bereidwilligheid uw bedrijf een dag open te stellen kunnen de kijkers van Het Klokhuis Ondernemen nu eens echt - backstage - kennis maken met wat er allemaal komt kijken om een onderneming te runnen.

Samenwerking met een publieke omroep brengt bepaalde spelregels met zich mee die wij hierbij graag uiteen zetten.

NTR is een onderdeel van de Nederlandse Publieke Omroep. Dat betekent onder meer dat de programma’s van NTR niet bij mogen dragen aan het maken van winst door derden en dat derden niet aan mogen haken bij titels van de NTR als het gaat om promotie van hun producten en/of diensten.

Daarnaast vloeit uit de status van NTR voort dat zij te allen tijde de redactionele eindverantwoordelijkheid over haar programma’s heeft. Dit alles om de integriteit, onafhankelijkheid en non-commercialiteit van de Nederlandse Publieke Omroep te bewaren.

Uw bijdrage aan Het Klokhuis Backstage kan door NTR worden gebruikt om opnamen van te maken en deze aan te bieden via alle kanalen die ter beschikking staan van de Nederlandse Publieke Omroep.

 

De door u ter beschikking gestelde foto’s kunnen, al dan niet in bewerkte vorm, eveneens in het programma en/of online worden gebruikt. Dit geldt ook voor social media en vormen van publiciteit omtrent het programma Het Klokhuis Ondernemen en Het Klokhuis Backstage.  

Met de terbeschikkingstelling van foto’s (en/of ander materiaal) vrijwaart u NTR tegen claims van derden, waaronder de fotograaf en/of afgebeelde mensen.

Gebruik van uw bijdragen door NTR geschiedt uitsluitend in het kader van de non-commerciële, publieke taak van NTR en binnen de titel Het Klokhuis Ondernemen. Wij stellen het materiaal niet ter beschikking van derden.

De non-commercialiteit van de Nederlandse Publieke Omroep heeft tot gevolg dat u geen gebruik mag maken van de naam Het Klokhuis, NTR en/of Backstage-dag in relatie tot het aanprijzen en/of verkopen van uw eigen producten of diensten. Andersom mag en kan NTR ook geen reclame maken daarvoor.

Over de manieren waarop u wel uiting kunt en mag geven aan uw deelname aan Het Klokhuis Backstage neemt de redactie contact met u op, na ontvangst van uw inschrijving en na acceptatie va de door u ingestuurde foto’s.

Wij danken u op voorhand voor uw aanmelding en uw enthousiasme en voor het feit dat u de kijkers van Het Klokhuis een onvergetelijke dag wilt bezorgen.

 

Deel deze pagina met je vrienden!