Zilveren YouTube Playbutton voor Het Klokhuis

100.000 abonnees voor Het Klokhuis Youtube-kanaal!

Zilveren YouTube Playbutton voor Het Klokhuis

NTR-jeugdprogramma Het Klokhuis heeft zojuist de Zilveren YouTube Playbutton in ontvangst mogen nemen vanwege het behalen van de 100.000 abonnees op YouTube.

In twee jaar tijd is Het Klokhuis-kanaal uitgegroeid tot het grootste YouTube-kanaal van de NTR. Per maand heeft het kanaal gemiddeld 550.000 unieke views, en in totaal zijn de video’s meer dan 100 miljoen keer bekeken.

Luc Willems, projectleider online: “We zijn bij Het Klokhuis héél trots op deze mijlpaal. We bereiken iedere maand een hele hoop kinderen – en stiekem ook veel volwassenen -  met onze video’s. Inmiddels is het ‘maken voor YouTube’ niet meer alleen iets van de online-redactie, maar van iedereen bij Het Klokhuis. En dat werpt zo z’n vruchten af!”

Hoe word je een zeemeermin? Nienke test pepperspray! Hoe maken ze frikandellen? Het antwoord op zulk soort vragen krijg je in de video’s op het YouTube-kanaal van Het Klokhuis. De vele sketches, reportages en liedjes uit Het Klokhuis komen zes dagen per week om 15.00 uur online. Kijkers kunnen hiermee op het YouTube-kanaal hun eigen Klokhuisaflevering samenstellen.

Nog geen abonnee? Abonneer je dan hier

IMG_9155

Deel deze pagina met je vrienden!