Rund helpt

Varkentje Rund is 18!

Hoera, Varkentje Rund is jarig! Deze zomer wordt Rund 18 jaar oud. En als volwassen varkentje is hij oud en wijs genoeg om deze zomer alle problemen van de wereld op te lossen! En dus ook problemen van jullie.

Dus ben jij bang voor zwemles, wil je wereldvrede, heb je altijd jeuk onder je oksel? Dan is dit de kans om jouw probleem op te laten lossen door Varkentje Rund.

Stuur jouw probleem op

Het is helaas niet meer mogelijk om je probleem op te sturen naar Varkentje Rund.

Hieronder zijn alle video's te zien, waarin Varkentje Rund problemen oplost van kijkers van Het Klokhuis.

Deze kinderen zijn allemaal geholpen door Rund!

Hoe krijg ik die vieze stukjes snot uit mijn neus?

Ischa vraag zich af hoe hij vieze stukjes snot uit zijn neus krijgt. Varkentje Rund heeft veel ervaring met snot, maar toch heeft ome Koos de allerbeste tip!


Hoe kan ik goed emoties lezen en uiten?

Roos heeft moeite met het lezen en uiten van emoties. Aan de hand van de klok legt Rund uit dat het eigenlijk heel simpel is.


Mijn broertje wint altijd alle spelletjes

Maike verliest altijd alle spelletjes van haar broertje. Maar gelukkig weten Rund en Greetje een manier om dat te stoppen.

Ik ben te jong om een probleem op te sturen??

Jens wil een probleem insturen naar, maar is eigenlijk te jong. Met een speciale machine zorgt Rund ervoor dat Jens iets ouder wordt.


Waar zijn de Drentse plaatsen gebleven??

Jacob kijkt iedere avond naar het Jeugdjournaal, maar volgens hem is er iets goed mis met de weerkaart. Rund vraagt het na aan weerman Marco.


Ik moet binnenkort naar de middelbare school

Suus begint na de zomer op de middelbare school en dat is best wel spannend. Als Suus en Rund bedenken wat het ergste is wat kan gebeuren, komen er heel wat bijzondere voorbeelden voorbij.

Deel deze pagina met je vrienden!