Het Klokhuis pakt uit

Meer

Het Klokhuis pakt nog steeds uit

Weet je nog? Tien jaar geleden, tijdens onze 25e verjaardag hebben we jullie gevraagd een tijdcapsule te maken. En daar hebben jullie massaal op gereageerd! We hebben meer dan 1400 tijdcapsules binnengekregen en die zijn allemaal veilig bewaard in het archief van Beeld & Geluid.

Op zondag 22 januari 2023 hebben we een Tijdcapsule-ophaaldag georganiseerd. Veel mensen hebben toen hun tijdcapsule opgehaald. Maar er liggen ook nog een aantal tijdcapsules te wachten op hun eigenaar, daarom organiseren we op 24 september een tweede ophaalmoment. Zet dit vast in je agenda!

Heb jij 10 jaar geleden ook een tijdcapsule opgestuurd, maar kon je niet bij de teruggeef-dag zijn of heb je geen mail van ons gekregen. Neem dan contact op met tijdcapsule.hetklokhuis@ntr.nl

Tijdcapsule Ophaaldag

En nu was het tijd om de tijdcapsules weer open te maken. Waar droomden jullie van toen je 10 was? Wat wilde je bewaren voor de toekomst? Wat is uitgekomen van je voorspellingen? 

Om de tijdcapsules terug te geven, organiseerden we een teruggeef-dag op zondag 22 januari 2023. In het gebouw van Beeld & Geluid in Hilversum waren oud Klokhuis-presentatoren Bart Meijer, Nienke de la Rive Box, Dolores Leeuwin en Lisa Wade aanwezig. Samen met de kinderen van toen openden ze honderden tijdcapsules. Benieuwd hoe de dag was? Dat zie je in de aftermovie hieronder.

Deel deze pagina met je vrienden!