Het Klokhuis pakt uit

Meer

Het Klokhuis pakt uit

Weet je nog? Tien jaar geleden, tijdens onze 25e verjaardag hebben we jullie gevraagd een tijdcapsule te maken. En daar hebben jullie massaal op gereageerd! We hebben meer dan 1400 tijdcapsules binnengekregen en die zijn allemaal veilig bewaard in het archief van Beeld & Geluid.

En nu is het tijd om de tijdcapsules weer open te maken. Waar droomden jullie van toen je 10 was? Wat wilde je bewaren voor de toekomst? Wat is uitgekomen van je voorspellingen? 


Om de tijdcapsules terug te geven, organiseren we een teruggeef-dag op zondag 22 januari 2023. Dit vindt plaats in het gebouw van Beeld & Geluid in Hilversum van 10.00 tot 18.00 uur. Oud Klokhuis-presentatoren Bart Meijer, Nienke de la Rive Box, Dolores Leeuwin en Lisa Wade zijn op de dag aanwezig om het ophalen te begeleiden en een aantal dozen, van wie dat willen, op groot scherm te unboxen. 

Iedereen die 10 jaar geleden een tijdcapsule heeft opgestuurd heeft als het goed is een mail ontvangen met meer informatie over de ophaaldag. Heb jij wél een tijdcapsule ingeleverd maar nog geen mail ontvangen, check dan je spam-box, vraag je ouders of zij een mail hebben gekregen of neem contact op met tijdcapsule.hetklokhuis@ntr.nl

Tot zondag 22 januari!

Deel deze pagina met je vrienden!