Het Klokhuis op Social Media

Volg Het Klokhuis overal!

Het Klokhuis is altijd online

klokhuis-website

Je ziet Het Klokhuis iedere schooldag op NPO Zapp, maar je kunt op ieder moment afleveringen op hetklokhuis.nl kijken. Met meer informatie, spelletjes en al je favoriete filmpjes achter elkaar.

Maar Het Klokhuis vind je ook op sociale media, zo hoef je niets te missen.

YouTube

klokhuis-youtube

Stel je eigen Klokhuis aflevering samen! Dat kan met Het Klokhuis YouTube-kanaal. Alle sketches, Vragen van Kinderen, Doen Ze Dat Zo?, Waarom? Daarom! en ga zo maar door! Elke schooldag om 15.00 uur komt er een nieuwe video online.

Abonneren kan natuurlijk ook: @HetKlokhuis

Instagram

Klokhuis-insta
Altijd al willen weten hoe Het Klokhuis gemaakt wordt? Of wil je elke dag het leukste van Klokhuis in je tijdlijn? Dan is Het Klokhuis op Instagram echt iets voor jou. De presentatoren nemen je mee tijdens hun opnamedag en je krijgt de leukste sketches en reportages in jouw tijdlijn. 

Het Klokhuis op Instagram volgen: @ntrhetklokhuis

Facebook

klokhuis-facebook


Papa, mama, jouw verzorgers, ooms, tantes, neven en nichten willen natuurlijk ook Het Klokhuis volgen. Daarom zitten wij ook op Facebook. Hier delen wij alle Klokhuisnieuwtjes en delen wij de leukste, maar ook de oudste Klokhuis sketches. 

Like Het Klokhuis: @hetklokhuis

Twitter

klokhuis-twitter


Om iedere dag te weten wat je in Het Klokhuis kunt verwachten, kun je ons ook volgen op Twitter. Op Twitter delen wij elke schooldag een link om de aflevering van die avond terug te kijken. Ook delen wij op Twitter wat je kan zien op OverblijfTV.

Het Klokhuis op Twitter: @hetklokhuis

Deel deze pagina met je vrienden!