Het Kantoor 257

24.02.2020

Als een asielzoeker bij Het Klokhuis langskomt, blijkt iedereen vooroordelen te hebben. Hoe een zelfrijdende auto werkt, zie je in Doen Ze Dat Zo?! En je leert iets interessants over dobbelstenen.

De redactie

Timo

Stagiaire: Timo is iemand met veel lef en ontregelend kwajongensgedrag. Hij assisteert, brengt de post, haalt koffie, smeert broodjes, geeft gevraagd en ongevraagd commentaar en zet tussendoor de redactie op stelten met practical jokes. Al die energie en onverschrokkenheid heeft natuurlijk een keerzijde; Timo is erg slordig en chaotisch. Waar hij komt valt van alles om, ontploffen dozen, stroomt de wasbak over en ontsnappen dieren.

TIMO 7024

Ga lekker kijken!

Ben

Hoofdredacteur van Klokhuis Kantoor: Een wat oudere man die graag jong en modern wil overkomen. Hij roept de hele tijd: ‘We gaan het helemaal anders doen!’ En dan komt er weer een merkwaardig idee of een onuitvoerbaar plan. Hij heeft last van stemmingswisselingen. Kan zeer enthousiast zijn, maar dan weer scheldend iedereen afkraken. Hij doet alles met de beste bedoelingen (een beter programma), maar zijn persoonlijke geldingsdrang zit hem in de weg.

BEN 6938  

Wouter

Redacteur Wetenschap & Technische Dingetjes: Wouter is het brein van de redactie. Hij is een toegewijde nerd. Het programma kan niet zonder hem. Maar hij communiceert vrij moeizaam en begint te transpireren bij lichamelijk contact. Hij gaat op in z’n werk en kan extatisch zijn over een feit of een proefje. Hij bedoelt het altijd goed, maar faalt als hij zich laat afleiden door de anderen.


WOUTER 7027 

Leonoor

Redactrice Dieren en Mensen: Elke man valt voor Leonoor. Ze is aantrekkelijk, draagt de juiste kleding, lacht veel en weet iedereen voor zich te winnen. Zelf zegt ze dat ze totaal niet doorheeft welk effect ze op iedereen heeft. Is ze echt zo naïef of doet ze alsof? Leonoor lijkt door het leven te dansen, zonder om te kijken naar de gebroken harten die ze achter zich laat. Achter haar charme en haar vanzelfsprekende verschijning gaat echter een onzeker iemand schuil.

LEONOOR 6961  

Zoek de verschillen

Afspeellijst Huh?!

Huh?!

Afspeellijst "Doen ze dat zo"