G-krachten

20.05.2021

Straaljagerpiloten krijgen te maken met heftige G-krachten. Maar ook in een spannende achtbaan komen bij het vele bocht- en vliegwerk G-krachten vrij. Zelfs in een auto of in een lift ervaar je G-krachten. Wat zijn G-krachten? Wat doet G met je lichaam? Welke gevaren kunnen G-krachten veroorzaken? Nizar duikt in de G-krachten. En hij doet de ultieme test: de mensencentrifuge. Hoeveel G kan zijn lichaam aan? Wendel en Liza vloggen over hun lievelingsnatuurkrachten.

Nizar El Manouzi nieuwe presentator Het Klokhuis

Het Klokhuis krijgt er een nieuw gezicht bij: Nizar El Manouzi. De 24-jarige Nizar komt uit Rotterdam en is o.a. bekend van Mocro MaffiaCatacombe en Centraal. Naast acteur is hij een zeer talentvol student. Hij combineert vier studies aan de Erasmus Universiteit: Filosofie, Geneeskunde, Gezondheidsbeleid en Media & Creative Industries. Vanaf donderdag 20 mei zal Nizar al zijn verschillende talenten combineren bij Het Klokhuis.

Nizar: “Het Klokhuis legt uit en vertelt dingen op een leuke en avontuurlijke manier, maar het geeft je ook de ruimte om je eigen draai eraan te geven. Dat past perfect bij mijn DNA. Ik ben grenzeloos nieuwsgierig, wil weten hoe iets werkt en waarom dingen zijn zoals ze zijn. Ik heb me daarom ook altijd breed ontwikkeld. En dat is precies ook waar Het Klokhuis voor staat; een brede ontwikkeling. We zijn een mooie match."

Voetbal en hardlopen zijn Nizars favoriete sporten. En naast zijn studies, werk en hobby’s, maakt deze duizendpoot ook nog eens tijd vrij om iets moois terug te doen voor de samenleving. Hij doet vrijwilligerswerk en heeft een eigen maatschappelijk reisinitiatief opgericht om tijdens je reis de echte Marokkaanse cultuur te leren kennen met als motto ‘Beoordeel zonder vooroordeel’.

Afspeellijst Varkentje Rund

Varkentje Rund kijken tot je er knorrig van wordt..

Varkentje Rund kijken tot je er knorrig van wordt!

Afspeellijst Wendel en Liza

De leukste vlogs van Wendel en Liza!

Bekijk hier alle vlogs van Wendel en Liza!