Ouders

Aan de slag!

Meer

Aan de slag: Studio

De Klokhuis Studio is een speciaal onderdeel van hetklokhuis.nl. Hier vind je projecten om zelf mee aan de slag te gaan; knutsel-projecten, bak-instructies maar ook foto-tutorials. En je kunt meedoen aan wedstrijden!

Docenten en ouders kunnen een speciaal docent- of ouderaccount aanmaken. Zo kun je met de hele klas of gezin meedoen aan een wedstrijd zonder dat iedere leerling of gezinslid een eigen account hoeft aan te maken. 

Ook zijn er voor veel projecten downloadbare stappenplannen gemaakt. Zo is het nog makkelijker om met de hele klas aan de slag te gaan!

Studio

Lekker proefjes doen!

Lekker proefjes doen: Full Proof

Een wetenschapsprogramma speciaal voor kinderen, gemaakt door de makers van Het Klokhuis. Op televisie wordt wetenschap vaak bedreven door volwassenen met witte jassen in een laboratorium. Full Proof gaat naar buiten en laat kinderen zélf de experimenten uitleggen. 

Bij iedere aflevering horen twee werkbladen met leuke proefjes voor in de klas! Een aantal van de proefjes is ook te vinden in de Studio, zodat je de proefjes stap voor stap uit kunt voeren.

Op deze pagina vind je alle Full Proof-afleveringen.

Deel deze pagina met je vrienden!