Ouders

Liedjes

Meer

Liedjes

Wat is Snapje?
Wanneer eindigt een werkwoord op -d of -dt? Hoe tel je breuken op? En hoe onthoud je rijtjes makkelijker? Met een Snapje? wordt in een videoclip van 2 minuten een basisprincipe uitgelegd of basisregel aangeleerd. Anneke Dorsman, eindredacteur Snapje?: ‘Ik vind het zelf zo lekker als er een kwartje in mijn hoofd valt. Muziek en beeld helpen daarbij: in beeld kun je goed uitleggen en de muziek maakt dat het blijft hangen.’

Grote namen
Aan de Snapjes werkten verschillende grote namen mee. Zo zijn de teksten van de hand van cabaretiers Kees Torn, Jan Beuving en Katinka Polderman. Muziek en zang zijn van Racoon, De Staat, Maaike Ouboter, Sonja van Hamel, Lucas Hamming, Akwasi en A Whole Lotta People. En Mascha Halberstad, Sverre Fredriksen en Elmer Kaan maakten de video’s.

Luister hier alle liedjes van 'Snapje' terug!

 

Def P
Def P weet alles over rappen. Met zijn talent zorgt hij al jaren voor coole raps over de onderwerpen van Het Klokhuis! 

 

Dos Hermanos 
Dos Hermanos bestaat uit de broers Joel Labadie-Cortes en  Lorenzo Labadie-Cortes. Samen maken ze sinds 2017 nummers in samenwerking met Het Klokhuis. Hieronder de playlist om hun liedjes te kunnen luisteren. 

 

Playlist 
Wil je nou alle liedjes van Het Klokhuis luisteren? Dat kan! In deze playlist vind je ze allemaal.  

Nu te streamen!

Speciaal voor onderweg of thuis op de bank is er nu een nieuw album van Het Klokhuis! Hebban Olla Vogala met Freek Bartels en Pearl Jozefzoon, ADHD met Typhoon en nog veel meer bekende en leuke liedjes uit afleveringen van Het Klokhuis. 

Luister dit nieuwste album van Het Klokhuis op Spotify, Apple Music, Deezer of in je favoriete streamingsdienst.

klokhuis_spotify_cover_vertelmemaarhoejijdatdoet

Nu te luisteren!

Speciaal voor onderweg of thuis op de bank is er nu een nieuw album van Dos Hemanos en Het Klokhuis! Schepijs, Treinonderhoud en nog veel meer bekende en leuke liedjes uit afleveringen van Het Klokhuis. 

Luister dit album van Het Klokhuis en Dos Hermanos op SpotifyApple MusicDeezer of in je favoriete streamingsdienst.

klokhuis_spotify_cover_DosHermanos

Deel deze pagina met je vrienden!