Het Klokhuis is jarig

Het Klokhuis 25 jaar

Meer

Jouw Klokhuis, Jouw Tijd

In januari 2013 vierde Klokhuis haar 25e verjaardag. Het feest ging van start met twee weken vol speciale uitzendingen over het verleden en over de toekomst, genoemd: 'Jouw Klokhuis, Jouw Tijd'. In de tijdweek zijn er speciale Klokhuisafleveringen uitgezonden met het thema 'tijd'. Er kwamen een aantal toekomstvoorspellers voorbij en je zag hoe de oudste filmpjes worden gerestaureerd en bewaard. 

Dit is jouw tijd

Zing mee

Voor het jubileum van Het Klokhuis werd speciaal een lied geschreven. Het werd uitgezonden op dinsdag 15 januari 2013 in de aflevering 'Tijdcapsule'. Dit is jouw tijd en dus ook jouw lied! Zing je met ons mee?

Het jubileumlied is gemaakt door: Tjeerd Oosterhuis (componist) , Jurrian van Dongen (schrijver), Charly Luske en Pearl Jozefzoon (zang)

Klokhuis Live Show

Zaterdag 12 januari

Op zaterdag 12 januari werd de 25 jaar Klokhuis Live Show gepresenteerd door Bart! Presentatoren van vroeger (Yvon Jaspers, Jeroen Kramer en Monique Hagen) en presentatoren van toen (Maurice Lede, Dolores Leeuwin en Nienke de la Rive Box) kwamen langs en sketches met onder andere Said en Jonathan, Fetze Alsvanouds en Boy Zonderman passeerden de revue. Ook was er bezoek van een aantal bijzondere gasten zoals bijvoorbeeld Nina de Waal. Zij redde Het Klokhuis in 1990 met 30.000 handtekeningen. Muziek was er van Def P, die optreedt met the New Cool Collective.


Deel deze pagina met je vrienden!