Het Klokhuis is jarig

Jouw Klokhuis, Jouw Tijd

Meer

Jouw Klokhuis, Jouw Tijd

In de tijdweek zijn er speciale Klokhuisafleveringen uitgezonden met het thema 'tijd'. Er kwamen een aantal toekomstvoorspellers voorbij en je zag hoe de oudste filmpjes worden gerestaureerd en bewaard. En wat is eigenlijk een tijdcapsule? Nostalgieweek

8 t/m 11 januari 2013

Van 8 t/m 11 januari kun je speciale Klokhuisafleveringen zien met de leukste en mooiste fragmenten uit 25 jaar Het Klokhuis. De fragmenten zijn door Klokhuiskijkers aangevraagd, en presentatoren, acteurs en kijkers vertellen daar iets bij.

Klokhuis Live Show

Zaterdag 12 januari

Op zaterdag 12 januari werd de 25 jaar Klokhuis Live Show gepresenteerd door Bart! Presentatoren van vroeger (Yvon Jaspers, Jeroen Kramer en Monique Hagen) en presentatoren van toen (Maurice Lede, Dolores Leeuwin en Nienke de la Rive Box) kwamen langs en sketches met onder andere Said en Jonathan, Fetze Alsvanouds en Boy Zonderman passeerden de revue. Ook was er bezoek van een aantal bijzondere gasten zoals bijvoorbeeld Nina de Waal. Zij redde Het Klokhuis in 1990 met 30.000 handtekeningen. Muziek was er van Def P, die optreedt met the New Cool Collective.


Deel deze pagina met je vrienden!