Het Klokhuis is jarig

Het Klokhuis 25 jaar

Meer

Jouw Klokhuis, Jouw Tijd

Het feest ging van start met twee weken vol speciale uitzendingen over het verleden en over de toekomst, genoemd: 'Jouw Klokhuis, Jouw Tijd'. In de tijdweek zijn er vijf speciale Klokhuisafleveringen uitgezonden met het thema 'tijd'. Er kwamen een aantal toekomstvoorspellers voorbij en je zag hoe de oudste filmpjes worden gerestaureerd en bewaard. En wat is eigenlijk een tijdcapsule?

Dit is jouw tijd

Zing mee

Dit is jouw tijd en dus ook jouw lied! Zing je met ons mee? :) Dit lied is speciaal geschreven voor het 25-jarig bestaan van Het Klokhuis en is uitgezonden op dinsdag 15 januari 2013 in de aflevering 'Tijdcapsule'.

door:
Tjeerd Oosterhuis (componist) , Jurrian van Dongen (schrijver), Charly Luske en Pearl Jozefzoon (zang)

Zaterdag 12 januari

Klokhuis marathon: jouw top 10

Maanden lang konden de Klokhuiskijkers stemmen op hun favoriete aflevering. Op zaterdag 12 januari 2013 is de top 10 uitgezonden.

10. Riolen
9. Mummie II 
8. Balletacademie 
7. IJsbreker 
6. Sportlab: Leniger 
5. Wakduiken 
4. Dressuur 
3. Het Klokhuis Bouwt: de opening 
2. Het Klokhuis maakt Geschiedenis: Anne Frank 2 
1. Breaking News: Elektriciteit

Bekijk de Klokhuis marathon!

Klokhuis Live Show

Op zaterdag 12 januari werd de 25 jaar Klokhuis Live Show gepresenteerd door Bart! Met presentatoren van vroeger (Yvon Jaspers, Jeroen Kramer en Monique Hagen) en presentatoren van nu (Maurice Lede, Dolores Leeuwin en Nienke de la Rive Box). Sketches met onder andere Said en Jonathan, Fetze Alsvanouds en Boy Zonderman en een aantal bijzondere gasten passeert de revue, waaronder Olympisch turnkampioen Epke Zonderland! Ook met Nina de Waal. Zij redde Het Klokhuis in 1990 met 30.000 handtekeningen. Muziek is er van Def P, die optreedt met the New Cool Collective.

Bekijk de live show

Deel deze pagina met je vrienden!