Klokhuis Meet Up

Interactieve Klokhuis Meet Up

Meer

Interactieve Klokhuis Meet Up over 'filosofie'

Op dinsdag 8 februari organiseerden Het Klokhuis en ZB Bibliotheek van Zeeland opnieuw een Klokhuis Meet Up. Nizar El Manouzi ging hierin met een aantal gasten in gesprek over filosofie en de filosoof Spinoza. Kinderen uit groep 7 en 8 in heel Nederland konden van 11.00 tot 11.45 uur thuis of op school deelnemen aan de meet up via een interactieve livestream vanuit de Bibliotheek van Zeeland in Middelburg.

Tijdens de Meet Up sprak Klokhuispresentator Nizar El Manouzi verder over de Klokhuisuitzending ‘Spinoza’. Dit deed hij met ex-Jehova’s getuige Ilona Schomper. En ook kinderboekenschrijver en filosoof Stine Jensen zat aan tafel. Stine bracht meerdere kinderboeken uit over filosofie en maakte onder andere het tienerfilosofieprogramma Denktank.

Drie klassen konden live in beeld meedoen: zij waren gelijktijdig zichtbaar op een grote video-wall en konden reageren op de presentator en de gasten.

Interesse?
De volgende Klokhuis Meet Up is op 5 april. Scholen die willen meedoen via de videowall, kunnen zich aanmelden bij klokhuis@dezb.nl. Via het speciale Whatsapp nummer kunnen kinderen tijdens de live stream ook vragen insturen.

Terugkijken?
Kijk hier de aflevering van Het Klokhuis over de filosoof Spinoza.

Deel deze pagina met je vrienden!